Rekrytering

Vi hjälper er genom att ta hand om hela eller delar av rekryteringsprocessen så att ni får in rätt person och kompetens. Vi erbjuder även second opinion och rådgivning vid chef- och specialistrekrytering.

Oavsett hur era behov ser ut hjälper vi er att hitta rätt kompetens till er vid rätt tillfälle. Starck & Partner har också bred och lång erfarenhet av att hjälpa till med tillfälliga behov av bemanning och interimslösningar.

Innehåll

Experter inom inköp och supply chain

Starck & Partner har bred och lång erfarenhet av att arbeta med rekrytering. Inom området inköp och supply chain är vi experter och vi har en välutvecklad process som vi arbetar efter.

När vi rekryterar en inköpare/supply chain medarbetare till våra kunder, ger vi mycket mer än bara en tillsättning av en tjänst. Genom evidensbaserade tester levererar vi kandidater med rätt kompetens och bakgrund. Vi ser till att alltid matcha kandidatens ambition och intressen med företagets, genom en grundlig arbetsmetodik. På så sätt får kunden en medarbetare som strävar efter att utvecklas internt och vars intressen är gemensamma med företagets.

Tydlig process i 10 steg

Det är mycket som påverkar en rekrytering: Vilken bransch ni arbetar inom, vilken position ni vill tillsätta, arbetsuppgifter och er företagskultur. Vi arbetar efter en process för rekrytering av medarbetare som omfattar 10 steg. Dessa rekryteringssteg anpassas efter ert företag för att skapa en skräddarsydd lösning. Vår ordinarie rekryteringsprocess tar ca åtta till tio veckor. Rekryteringsprocessen för högre chefer på ledningsgruppsnivå tar ca tio till tolv veckor.

Kontakta oss

Låter något av detta intressant? Vi har lärt oss att alla organisationer har områden som går att utveckla och som kan stärka effektivitet, välmående och produktivitet på arbetsplatsen.

Kontakta oss för ett första möte där vi kan berätta mer om oss och hur vi arbetar.

Porträtt av Caroline Nell

Hej!
Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er hitta rätt stöd för er arbetsplats? Hör av dig till mig så berättar jag mer. 

Caroline Nell