Jobba hos oss

Starck & Partner är en drivande och rådgivande konsultpartner inom HR- och organisationsutveckling, samt bemanning, interim och rekrytering.

Genom vår specialistkunskap inom olika branscher och sektorer bygger vi långsiktiga relationer med talanger och företag som är i framkant på den ständigt föränderliga arbetsmarknaden. Vi tror på att framgångsrika matchningar inte bara gynnar individer, utan också driver företag mot sina mål och visioner.

Hos oss kan du antingen hitta ditt nästa drömjobb bland våra egna lediga tjänster eller utforska möjligheten att arbeta direkt hos våra kunder, där vi agerar som en strategisk partner för att tillsätta viktiga positioner. Oavsett om det är en direktanställning eller ett konsultuppdrag du söker, är vi här för att guida dig genom processen och koppla samman dig med rätt möjligheter.

Arbetsplats & kultur

Vi har i över 25 år hjälpt privata företag och offentliga organisationer att bygga arbetsplatser där varje individ har rätt verktyg och kompetens för att prestera och må bra. Vi är övertygande om att högpresterande företag och organisationer är frukten av välmående arbetsplatser med en stark kultur, där människor mår bra och trivs tillsammans.

På Starck & Partner är våra medarbetare vår viktigaste resurs. Vi anordnar varje år flera olika tillfällen där vi allas ses för att fira våra framgångar, lära av våra misstag och utvecklas tillsammans.

Våra värderingar hjälper oss i vårt arbete och ser till att vi ständigt vågar testa nytt, utmana och utveckla både oss själva och våra kunder. För att trivas hos oss ska du känna igen dig i våra värderingar: Mod, Omtanke, Etik och Resultat.

Tillsammans gör vi skillnad genom att stötta både individer och organisationer med att skapa hållbara och framgångsrika arbetsplatser. 

Varför Starck & Partner?

 • Möjlighet att driva förändring

  Vi tror på att skapa förändring både på individuell nivå och i större sammanhang. Hos oss ges du chansen att vara med och påverka, att leda människor genom viktiga vägskäl i livet och att bidra till en positiv utveckling.
 • Ett företag i tillväxt

  Starck & Partner befinner sig i en spännande tillväxtfas och blev 2020 utnämnt till ett Di Gasell-bolag. Vår framgång drivs av den ökande efterfrågan från våra kunder och vår vilja att ständigt utvecklas.
 • Arbeta med branschens främsta talanger

  Hos oss har du möjligheten att samarbeta med och lära av kollegor som är ledande inom sina specialistområden.
 • Ett varmt konsultbolag

  Vi tror på att gemensamma mål uppnås bäst genom att stötta varandra. Hos oss riktas inte armbågarna mot varandra, vi arbetar tillsammans för att nå framgång.