Om oss

Starck & Partner är en drivande och rådgivande konsultpartner inom HR- och organisationsutveckling, samt bemanning, interim och rekrytering.

Vi har över 25 års erfarenhet av att hjälpa privata företag och offentliga organisationer att bygga arbetsplatser där varje individ och organisationen har rätt verktyg och kompetens för att prestera och må bra. Vi är övertygande om att högpresterande företag och organisationer är frukten av välmående arbetsplatser med en stark kultur, där människor mår bra och trivs tillsammans.

Stöttar framgångsrika företag och organisationer

Sedan 1997 har vi genom coachning, rådgivning, skräddarsydda utbildningsprogram, utredningar, interimslösningar och rekrytering samt konsultlösningar stöttat företag och organisationer att bli mer framgångsrika och proaktiva. Det gäller i frågor om arbetsmiljö, medarbetarskap, ledarskap, organisationsutveckling och förändring. Våra konsulter är HR-specialister, legitimerade psykologer, jurister, beteendevetare, organisationskonsulter, rekryterare samt legitimerade arbetsterapeuter och socionomer som samverkar för att leverera maximalt värde. Vi jobbar även med ett stort nätverk av underkonsulter.

Arbetssätt och metoder baserade på forskning

I vår metodik strävar vi ständigt efter att uppdatera våra arbetssätt i linje med ny forskning och vetenskap. Vi har genom åren deltagit i ett flertal forskningsprojekt och samarbetar med ledande forskare i syfte att förbättra arbetssätt och metoder.

Inköpsdesign en del av Starck & Partner

Under början av året blev Inköpsdesign, specialiserade på interimslösningar och rekryteringar inom inköp och supply chain, en del av Starck & Partner. Tillsammans kan vi erbjuda en bredare lösning för kunder inom interim och rekrytering.

Sveriges största företagsnätverk – Arbetsgivarringen

Starck & Partners företagsnätverk Arbetsgivarring bestående av ett 90-tal organisationer som samarbetar för att lösa frågor kring karriärutvecklings- och omställningsprocesser för organisationens anställda. Det kan gälla karriärutveckling, yrkesinriktad rehabilitering, övertalighet, omställning och andra mjuka personalfrågor.

Kontakta oss

Låter något av detta intressant? Vi har lärt oss att alla organisationer har områden som går att utveckla och som kan stärka effektivitet, välmående och produktivitet på arbetsplatsen.

Kontakta oss för ett första möte där vi kan berätta mer om oss och hur vi arbetar.