Utbildning Ny som chef

Att bli chef innebär fler möjligheter att påverka din verksamhet, ett utökat ansvar och en ny personlig utmaning. Utbildningen Ny som chef ger dig rätt verktyg för att du ska känna dig trygg i din nya roll.

Har du blivit befordrad och fått en chefstjänst? Grattis! Utbildningen Ny som chef är för dig som är ny i din roll och som vill ha en stabil grund att stå på.

Att bli chef handlar om att leda sin verksamhet och sitt team; att konkretisera gemensamma mål, tillvarata medarbetarnas kompetenser samt att fördela arbetet. Med uppdraget finns många utmaningar som kan påverka såväl organisationens effektivitet som medarbetarnas mående. Hur kan ditt ledarskap anpassas till både situation och person?

 

Vem riktar sig kursen Ny som chef till?

Kursen riktar sig främst till dig som är ny i din roll som chef och som vill utveckla ditt ledarskap.

Den här tvådagarsutbildningen ger dig färdigheter, metoder och goda förutsättningar för att lyckas i din nya roll. Utbildningen går igenom allt ifrån ditt självledarskap, hantering av svåra situationer, hur du får ett coachande förhållningssätt till vilket ansvar du har för arbetsmiljön. Vi arbetar med reflektioner och att träna på vanliga sammanhang, det handlar om dig och hur du ska få de bästa förutsättningarna i din nya roll.

Datum – 2023
Ny som chef 28-29 mars, anmäl dig här
Ny som chef 17-18 oktober, anmäl dig här

Första dagen startar 09.00, sista dagen avslutas 16.00.

Plats  Stockholm

Pris
13 100 kr
11 800 kr, för medlemmar i arbetsgivarringen

 

Har du frågor? Välkommen att ta kontakt med oss: info@starckpartner.se

Föreläsare: Inger Eriksson

Inger Eriksson/
Inger Eriksson är personal- och beteendevetare och internationellt certifierad coach sedan 2007. Inger har arbetat med samtal och personlig utveckling under mer än 20 år med både grupper och enskilda. Hon arbetar med ledningsgrupper, grupputveckling, föreläsningar och chefscoachningar bl.a och är en mycket uppskattad och anlitad organisationskonsult. Inger har själv varit chef i ett flertal organisationer vilket gör att hon dessutom har god förståelse och kompetens inom området Ny som chef.