Utbildning – Att leda andra utan att vara chef

Är du en ledare utan att ha en chefstitel?

Vill du utvecklas och blir säkrare i din roll?

 

Med den här utbildningen får du slipa på din förmåga att skapa förtroende, verktyg för att leda andra och koll på hur du får arbetsgruppen att utvecklas och lyckas!

Beskrivning av utbildningen

 

Tvådagarsutbildningen ”Att leda utan att vara chef” passar dig som har ett ledaruppdrag utan att ha en formell chefstitel. Du kanske är ny i rollen eller känner att du vill utveckla ditt ledarskap.

 

Det kan vara utmanande att leda sina kollegor utan att ha samma mandat som en chef. Som ledare påverkar du organisationens effektivitet och dina kollegors mående, därför är det är viktigt att du är trygg och säker i ditt ledarskap. Under utbildningen lär du dig om din personliga ledarstil och hur du motiverar andra; du får kunskap om olika kommunikationstekniker, hur gruppdynamik fungerar samt hur man bedriver utvecklingsarbete.

 

Genom praktiska verktyg och övningar kommer du utveckla din ledarroll. Du kommer få ett stärkt självförtroende inför ditt ledaruppdrag och du lär dig hur du får dina kollegor att prestera bra tillsammans.

 

 

Vem riktar sig kursen Att leda utan att vara chef till?

 

Kursen riktar sig till dig som är ledare utan att vara chef. Du kan exempelvis arbeta som teamledare, arbetsledare, projektledare eller vara ställföreträdande chef.

 

2023
24-25 april, anmäl dig här
3-4 oktober, anmäl dig här
21-22 november, anmäl dig här

Plats Stockholm

Pris
11 800kr för medlemmar i arbetsgivarringen
13 100kr övriga

Har du frågor?

 

Välkommen att ta kontakt med oss: info@starckpartner.se