Starck & Partners mål är att bidra till att våra kunder skapar välmående, effektiva och sunda organisationer där människor växer. För att på ett ännu tydligare sätt kunna bidra till detta mål startade därför Starck & Partner 2019 upp vår verksamhet kring HR-konsulttjänster.

Många HR-avdelningar är slimmade och behovet av kunskap och hjälp att driva förändringar är stort. Behovet av HR-expertis har kanske aldrig varit större. Din organisation kan växla upp under en period med hjälp av konsulter som kommer in för att driva avgränsade projekt. Eller så har ni behov av en HR-konsult för ett interimsuppdrag under en längre period.

När du anlitar en HR-konsult från oss kan du känna dig trygg med att ni får precis rätt kompetens under den period ni behöver förstärkning. Starten för uppdragen är alltid diskussionen kring just organisationens behov. Starck & Partners nära partnerskap med våra kunder gör att vi tillsammans kan ha nära dialoger om vad som är behovet och hur vi kan hitta rätt konsult för en träffsäker leverans.

Många kunder uppskattar flexibiliteten det innebär att ta hjälp av en konsult från Starck & Partner.

Ta gärna kontakt med oss för att starta en dialog om din organisations behov!

info@starckpartner.se