Karin Lindblom, organisationskonsult & intern talare Chefskonferensen 2021

Karin Lindblom har arbetat hos Starck&Partner i 6 år. Karin är leg. Psykolog och arbetar med att stötta organisationer och ledarskap. Hon coachar ledare i att utveckla sitt ledarskap. Hon ser ledare som hörnsten i en organisation och ser det som en förmån att få stötta andra och hjälpa till.

Karin har även jobbat en del med att stötta och analysera organisationer för att se vad som behövs förändras eller utvecklas i organisationer, till exempel i arbetsplatskulturen. Hon utreder även kränkande särbehandling och förebygger konflikter. Karin är en del av ett team hos Starck & Partner som arbetar med metoden faktaundersökning för att utreda upplevelser av kränkningar i arbetslivet. Hon stöttar HR för att förebygga kränkningar. Det förebyggande arbetet är så oändligt viktigt.

Det roligaste med jobbet är enligt Karin omväxlingen, att få göra olika saker och en stor förmån är att få träffa många spännande människor. Det är en underbar känsla att se hur människor utvecklas i sitt arbete, i sin grupp eller som chef.

Karin Lindblom är en av våra interna talare på Årskonferensen 2021 där hon kommer föreläsa om arbetsplatskultur.