Petra Karlsson Berglund Organisationskonsult & talare Chefskonferensen 2021

Petra har arbetat på Starck & Partner i 6 år. Hon började som personalkonsult och arbetade med outplacement, vägledning kring liv och karriär, planering  och med en del rehabfrågor. Nu arbetar Petra ungefär 70-80% med komplexa ärenden och 20-30% med att föreläsa och utbilda som organisationskonsult.

Det roligaste med jobbet enligt Petra är att hon känner sig priviligerad att får jobba med precis det hon vill, med individer och med att inge trygghet och stöd samt arbeta med bra lösningar för arbetsgivaren och arbetstagaren.

Petras semestertips är att åka till Tällberg i Dalarna och äta en våffla, gå runt bland fäbodarna och inandas dalarna.

Petra är en av våra interna talare på Årskonferensen 2021där hon kommer föreläsa om rättshaveristiskt beteende – vill du veta mer om hennes föreläsning? Klicka här! 

Du kan nå Petra på petra.k.berglund@starckpartner.se.