Pär Lager inledde vårt ringmöte och chefsseminarium, den 7:e maj, med att prata om Upskill och Reskill, Smart kompetensutveckling för medarbetaren, teamet och organisationen
Vi har större möjligheter än någonsin – Vi kan lära och utveckla oss mer än någonsin och vi behöver då ha en kultur av lärande och utveckling. Därav undersöker vi om det finns intresse av att medverka i en bokcirkel med Pär och hans nya bok. Vi hoppas att det blir stort intresse för denna spännande fråga.

Bokcirkel med Pär Lager
Två lärande tillfällen med det ständiga lärandet i fokus. Först till kvarn att teckna er för våra spännande Runda-bords-samtal med Pär Lager under hösten, pris 3 900 kr och då ingår bok samt lunch.

För att boka in er till detta, skicka ett mail till info@starckpartner.se

Pär Lager är en av Nordens ledande innovatör och expert inom lärande och utveckling. Han har en lika bred som unik erfarenhet inom ledarskap, utbildning, omvärldsanalys och kommunikation. Och han är sedan början av 2000-talet en av Sveriges mest uppskattade föreläsare. Pär har egen gedigen ledarerfarenhet från börsnoterat internationellt företag, mellanstora ägarlett bolag, startups samt offentlig sektor.