I måndags kunde vi välkomna ännu en ny kollega till oss med bas i Stockholm, Maria Ottosson som närmast kommer från en tjänst på AS3. Vi tog tillfället i akt att bekanta oss lite närmare med Maria.

Välkommen till Starck & Partner! Hur känns det att börja hos oss?

Det känns oerhört roligt och spännande. Mitt intryck är att jag hamnat i ett engagerat, inkluderande och proffsigt gäng!

 

Kan du berätta lite om din bakgrund och vem du är?

Jag är beteendevetare och marknadsekonom som under de senaste åren jobbat mycket med karriär- och utvecklingsfrågor, både individuellt och i grupp. Självledarskap, reskilling och upskilling är och har varit mycket på tapeten, och det är områden som intresserar mig i allra högsta grad. Som person är jag nyfiken och engagerad, brinner för att göra skillnad för chefer, medarbetare och team.  

 

Vilka av dina kunskaper och erfarenheter tror du att du kommer ha mest nytta av i ditt arbete på Starck & Partner?

Jag tror att väldigt många av mina samlade kunskaper och praktiska erfarenheter från tidigare uppdrag kommer att kunna omsättas på ett bra sätt på Starck & Partner. Mitt intryck är att de kommer att gifta sig väl med mina nya kollegors kunskaper och erfarenheter och den forskning som är så djupt förankrad i företaget. Jag ser verkligen fram emot att utforska på vilket sätt jag kan bidra från mitt håll!

 

Vilka förväntningar har du på ditt nya arbete?

Jag har så här långt fått starka indikationer på att det blir tempo, fokus på utveckling och mycket samskapande. Jag förväntar mig ett stort mått av lärande!

 

När du inte arbetar, vad gillar du att sysselsätta dig med på fritiden?

Jag gillar alla former av utomhusaktiviteter såsom vandring, paddling, skidåkning och min senaste passion Swimrun. Jag gillar även att läsa och att umgås med familj och vänner, så klart!

 

Vill du komma i kontakt med Maria?

Maria.ottosson@starckpartner.se