Den 26:e april började Gunilla Nordgren som konsult hos oss på Starck & Partner. Gunilla kommer närmat från en tjänst på Misa där hon stöttat individer för att hitta sin plats på arbetsmarknaden. Vi tog tillfället i akt att intervjua Gunilla kort om hur hon känner nu 3 veckor in på sitt nya arbete.

Välkommen till Starck & Partner Gunilla! Hur känns det att börja hos oss?

Tack för det! Jag känner mig väldigt välkommen och omhändertagen så det känns fantastiskt roligt! Det märks att Starck & Partner lever som vi lär  – genom att se till att jag som ny medarbetare hamnar på rätt plats med stor omtanke och goda förutsättningar att leverera ett bra resultat.

 

Kan du berätta lite om din bakgrund och vem du är?

Jag är utbildad beteendevetare med inriktning mot hälsopedagogik. Under hela mitt yrkesliv har jag coachat och inspirerat inom hälsa och arbetsmarknad, både privata företag, men även inom myndigheter som Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Jag kommer senast från Misa där jag har fått stor erfarenhet av att coacha och stötta personer att hitta deras egen personliga arbetsmarknad, trots eventuella svårigheter eller utmaningar.

 

Vilka av dina kunskaper och erfarenheter tror du att du kommer ha mest nytta av i ditt arbete på Starck & Partner?

Jag tror att det kan vara min erfarenhet och mitt stora intresse av att hitta människors styrkor, förmågor och utvecklingspotential utifrån en helhetssyn – kombinerat med goda kunskaper om arbetsmarknaden. Sen är det även en fördel att jag känner till välfärdssystemen bra och kan lotsa rätt i de fall där det behövs.

 

Vilka förväntningar har du på ditt nya arbete?

Jag hoppas få göra verklig skillnad för människor och organisationer. Jag vill bidra till att klienter och kunder blir nöjda och hittar sin plats eller uppnår önskat resultat utifrån uppsatta mål. Sen ser jag även fram emot att jobba med alla trevliga kollegor, och få möjlighet att utveckla och utmana mig själv på olika sätt för att bli ännu bättre i min yrkesroll.

 

När du inte arbetar, vad gillar du att sysselsätta dig med på fritiden?

Jag älskar träning och rörelse – gärna kombinerat med en naturupplevelse. Så det blir allt ifrån löpning, cykel, skridskor, skidor, yoga till trädgårdarbete och båtturer.

 

Vill du komma i kontakt med Gunilla?
gunilla.nordgren@starckpartner.se