Nu utökas ditt medlemskap med en gratis prenumeration av Tidningen Du&jobbet! Alla våra kunder, vars företag/organisation är medlem i vår arbetsgivarring erbjuds nu en kostnadsfri prenumeration. Mejla prenumeration@duochjobbet.se och ange Starck & Partner i mejlet så får du tidningen som ger dig inspiration, kunskap, råd och som gör dig bättre på jobbet – helt gratis! Tidningen kommer i pappersform och du kan även läsa den digitalt.

Fyra fördelar:

  1. Magasinet Du&jobbet (7 nummer om året) – med det du behöver veta om arbetsmiljö, arbetsrätt och rehab för att klara lagens krav, riskhantering, råd om relationer och ledarskap, nya arbetslivstrender. I senaste nr bl a: Talmannens råd till talrädda, Klara hemarbetet, Arbetslivet efter corona, Dags att bryta upp?
  2. Tillgång till allt material på duochjobbet.se + digital utgåva av tidningen
    Ny mobilvänlig sajt ger dig möjlighet att läsa arbetslivsnyheter när du är på språng och du får tillgång till ett omfattande sökbart artikelarkiv. Du får också en digital utgåva med inloggning.
  3. Fråga och få svar
    Tidningens experter svarar på dina arbetslivsfrågor.
  4. Delta i utbildningar, konferenser och möt engagerade
    Specialerbjudanden och minst 500 kronor i rabatt på Metodicums och Arbetsmiljöforums breda utbildningsutbud inom arbetsmiljö och arbetsrätt. Träffa likasinnade genom våra mötesplatser.

Du&jobbet – din hjälp på jobbet!