Det är glädjande att se att våra konsulter är i full gång med att ställa om vår verksamhet till allt mer digital. Starck & Partner har sedan ett drygt halvår tillbaka arbetat med att skapa flera spännande digitala produkter för våra kunder – så håll utkik. Vi kommer framöver kunna erbjuda både ledare, HR-funktioner och medarbetare stöd genom digitala program.

För HR och chefer ser vi idag en starkt ansträngande vardag. Många chefer behöver idag leda på distans utan att ha någon erfarenhet om detta, hur bibehåller man kulturfrågorna, hur håller vi i arbetsmiljön och värderingarna? Våra seniora organisationspsykologer och beteendevetare hjälper dig gärna på vägen. har ni behov av att ha stöttning på plats i er verksamhet erbjuder vi er att hyra in våra konsulter på hel- eller deltid som ett temporärt stöd.

Kontakta gärna eva.bjorkman@starckpartner.se om du vill veta mer!